16 Kasım 2013 Cumartesi

Youtube ücretsiz abone kasma

Youtube, google’dan sonra dünyanın en çok kullanılan arama motorudur. Her gün milyonlarca insan saatlerce video izlemekte ve buradan gördüğü ürün ya da markaları gerçek hayatta ya da internet ortamında aramakta ve satın almaktadır. 
Ayrıca youtube adsense kullanımını yakın zamanda Türkiye’de de açacağı haberini verdi. Bunun anlamı abone sayısı fazla olan kanalların kazançları da çok olacak. Bunu sağlamak için inanılmaz güzel videolar yüklemeniz gerekmekte ve bunun milyonlarca kişinin izlemesi gerekmektedir. Abone kasma kavramı burada biraz sıkıntıya girer çünkü yapılan araştırmalar göstermiştir ki, 1 milyon izlenen video kişiye en fazla 30-40 abone kazandırmaktadır. Fakat bunu sağlamanın çok daha etkili ve kolay bir yolu var. Likeall.org tamamiyle abone kasma üzerine kurulmuş bir sistemdir. 
Üye olup kredi kazandıktan kısa bir süre sonra onlarca takipçi kazanmaya başlarsınız ve bu sürekli devam eden bir döngüdür. Yani hergün abone sayınızı zahmetsizce arttırırsınız.  
likeall.org,likeall,youtube abone kasma,youtube abone hilesi,youtube abone kasma hilesi,youtube takipçi hilesi,youtube takipçi kasma,youtube takipçi arttırma,youtube takipçi
Kullanacağınız site http://www.likeall.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder